Godmorgon onsdag!

Wiho! Att vakna upp (ja, att ens känna att man sovit och fått VAKNA) utan att näsan är helt igen täppt och att inte ha blodsmak i munnen av trötthet är ju en lyx nu förtiden, och idag är det en sån dag! Inte för att Isak sovit hela natten (haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på hur långt bort det känns) men för att Tuva sovit och Isak har sovit bitvis mellan matningar och fisande. ;-)

Vi har hitills hunnit lämna Tuva på dagis och haft ett litet ”telefonmöte” med Isaks doktor. De kan inte komma på vad som är fel, och TROTS att pricktestet inte visade på mjölkproteinallergi så är det de enda de kan komma på att vi ska utesluta mjölkprotein i FYRA (4!!!) veckor. För att det är den vanligaste orsaken till blod i bajset. Känns som att de säger så bara för att ha en åtgärd, och lite så sa doktorn också ”ja, då har vi en plan nu iallafall…” innan han la på. Aja, de skulle skicka hem en broschyr så vi får väl se vad det står där. Det har ju ändå inte hänt så ofta, två tillfällen (och under varje tillfälle har det hållt i sig drygt två dagar) med två månaders mellanrum under hans 4,5 månader.

Ärsch, nu ska jag ta tag i detta:

Hatar att gå och lägga mig och huset är i oreda. Speciellt nu när man är hemma om dagarna, jag måste ha ordning omkring mig! Men senaste dagarna så har inte riktigt orken funnits där efter att man lagat mat och till slut fått i säng två arga barn.

Men först ska jag bara dricka upp kaffet och kolla lite bloggar innan Isak-Fisak vaknar…

Hoppas ni får en bra onsdag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *