>Godmorgon?

>

Jaha ja, klockan är viserligen inte så tidigt nu längre. Men 04.50 satt Tuva i sin säng (ja, vi sänkte ner den igår mamma och tur var väl det!) hur pigg som helst. Jag kämpade och brottades med en glad Tuva i en halvtimme innan jag gav upp… Bara att gå upp!

Jag var mör som en jag vet inte vad, jag är ju så smart att somnade vid tolv igår. Nu blir det tidigt varje kväll! Som tur var så gick Simon upp vid 06, så jag fick sova en timme till. Annars hade jag nog inte klarat dagen.

Nu sitter jag här, Tuva har somnat för dagens första tupplur redan och röda théet står och drar (det ska ju dra i 10 min det där jäkla théet).

Men annars så har Tuva ändrat i sina sovrutiner lite under julen. Vi lägger henne inte tidigare än 19.30, hur trött och arg hon än är! Sen så har ju lilla klockan vaknat 06.15 varje dag och det är ju faktiskt ok. Men det bästa av allt, och det har hållt i sig också, är att hon bara vaknat ett par gånger per natt! Innan vi åkte så var det ju helt galet mycket…

Simon har läst i boken (jag har bläddrat lite) "Sova hela natten" och vi ska börja använda det som vi tycker är bra där ur som en start. Funkar det bra så räcker det ju, men funkar det inte ska vi köra hela "kuren" och då är ju Tuva lite förberedd på vissa saker.

Nu är théet klart! Dags för frukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *