God morgon söndag

Igår var ju en spännande dag (ho ho ho vilket spännande liv man har för tillfället) då Tuva bestämde sig för att sluta med nappen. Lite gråt blev det innan vi läste sagor på kvällen, men sen somnade hon och sov fram till mitten av natten då hon drömde mardrömmar och fick komma in till oss när hon sov vidare. Men inte ett ord om nappen! Och inte något hitills heller… Kan tänka mig att det kommer bli lite tjat när hon blir trött igen mitt på dagen och sen ikväll, men jag är ju helt chockad över hur bra första dagen/kvällen/natten gick!

Annars igår så blev det en del häng hos mamma och pappa igen, sen så bytte vi även våran säng. Åh så gott jag sovit inatt (bortsett från alla toabesök och sammandragningar) i min mjuka sköna och STORA säng. Simon är också mycket nöjd över bytet nu, och tyckte också att det var ett väldigt bra köp. Han som var så skeptisk och arg för att jag tvingade honom att byta våran 140 säng som faktiskt ju DÖG HELT UTMÄRKT. Eller inte. ;-)

Idag får vi se vad dagen bjuder på. Övningskörning skulle behövas hinnas med, jag har väl inga direkta planer men Simon har fullspäckat med bygge, ved och annat fix ute. Men tjockisen kan ju inte hjälpa till så mycket där.

Kanske får våldgästa storasyster på eftermiddagen. ;-)

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *