God morgon bättre dag!

Igår var en tung dag. Tuva var viserligen hur snäll och duktig som helst men jag får dåligt samvete när jag är hemma med henne och jag inte orkar med mer än att hon får kolla på film efter film och sen spela på iPhonen. Viserligen lekte hon själv väldigt fint bitvis också med sitt lego och My little ponys.

På eftermiddagen så sprack iallafall himlen upp och jag tog mig samman och så gick vi ut en sväng. Jag låg på solstolen och Tuva plockade blommor och lekte sen i sandlådan hur bra som helst.

Klockan 16.00 kom Simon hem, ungefär 2,5 timmar tidigare än en vanlig dag. Puh! Då tog han med sig Tuva och handlade och jag tok slocknade i sängen. Sen blev det god mat och en inte lika bra film (The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp).

I natt har jag fått sova hyfsat, inget spring upp på Tuva och bara ett par toalettbesök och några sammandragningar som väckte mig. Sovmorgon fick jag också, och frukost på sängen med tillhörande nymålad teckning. ♥

Så idag är jag glad igen ville jag bara säga. Ifall om någon undrade. ;-)

God morgon!

4 thoughts on “God morgon bättre dag!

 1. Tokfia !!! Du måste lära dig koppla av……man behöver inte fara runt som en tok hela tiden =) Och sen är ju Tuva på dagis hela veckan så hon mår nog bra av att ha nån dag utan aktiviteter……hur gick det för er när ni va små , ni va ju ”bara” hemma med mamman och syskon !!!! Ni måste lära er att man bara kan va också !! Puss & Kram på dig <3

 2. Underbart! Hoppas dagen fortsätter i samma stil:-)

  Tack för kommentar som peppade skakiga mig:-) Jag hade sjalen med mig vid det katastrofala butiksbesöket men var för stressad för att knyta på mig den. Hemma är det strålande men inte att knyta när man är sönderstressad.

  Ska ta och testa vår Baby Björn-sele imorgon tror jag för den tror jag också är mycket smidigare att ha med sig när man snabbt måste lösa en sån situation som jag hamnade i hehe:-)

  Ha en skön dag!

 3. Tror att det är nyttigt att barnen får sysselsätta sig själva en hel del också och inte bara leka med mamma hela tiden. Men jag förstår ditt dåliga samvete. Det har jag också…

  • Jo, jag VET ju det. Men ja, du vet ju, man får lite dåligt samvete ändå när man inte gjort nå annat för att aktivera dem på en dag än att sätta på en film…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *