>God Jul! Nu drar jag till -15 grader och snö!

>

ja, GOD JUL på er. Ikväll bär det av med tåg till Bastuträsk för att fira jul. Ska blir super härligt! Jag längtar allra mest till Simons mormors egna gravade lax. Förra året då jag var gravid och inte fick äta den höll jag på att gå i bitar av frustration. Men det tänker jag ta igen iår hade jag tänkt… Hehe! Sen ska det ju bli så kul att visa upp vårat lilla underverk för den andra halvan av hennes släkt som inte hunnit sett henne än. Man är ju liksom lite stolt över vad man lyckats tillverka.

Men det jag kommer att sakna mest är ju så klart min familj! Lite jobbigt är det ju att fira utan dem…  Och mammas Janssons frestelse!!! Kan du inte göra lite och ta med till mig när ni kommer till oss sen när vi kommit hem? Snälla, snälla, snälla, snälla mamma???

Ví kommer hem på lördagmorgon (27:e kanske?) så då kommer bloggen att blomstra igen.

Tack förresten till alla underbara som firat min födelsedag!!! Jag har fått så fina presenter från allihopa, mycket mer än jag räknat med. Och tack bästa Annelie och bästa Carro för kvällen igår. Trots att jag var super trött och Tuva var hysterisk så var det ju jätte mysigt.

God Jul!

önskar

Sara med sina godingar Tuva, Aslan och Simon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *