Glad men förstörd

Jag är glad för min dator, glad för kräftskivan igår blev så lyckad och glad över en herrans massa andra saker. Men jag känner mig mörbultad om öm pga av min nacke (Hej nackspärr!), min yrsel (Hej att jag kommer få leva med den!), min sömnbrist (Hej att jag kommer få leva med den också!) och diverse andra mindre trevliga saker som min kropp visst tycker att jag är värd. ;-) Man kan väl inte ha allt helt enkelt.

Någon sorts jämnvikt måste det ju vara. Eller?

En sliten och osminkad MEN glad tjej.

Nu ska jag gå och byta om, för snart kommer Malin, Erik, Calle och Erica (kanske storebröderna Gurra och Oscar också?) för att vi ska göra en liten utflykt i skogen. Lagom söndagsaktivitet för en tröttis som inte vill sminka sig.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *