Girls Winter Leggings

Min storasyster tipsade om ett par vinterleggings från Crossbow som tydligen är helt suveräna, och billiga! Endast 49:- kostar dem på Coop. Så sist hon var där så bad jag henne köpa två par till Tuva som vuxit en hel del på senaste och numera inte kan ha sina leggings i strl 110.

Vi gick och hämtade dem idag och så mjuka dom är! Insidan är galet mjuk och suveränt med leggings som håller värmen lite bättre än de vanliga.

De är rätt smala i modellen, och dessutom dubbelstorlekar, så Tuva fick gå upp till 122/128.

Och vet ni? De finns även i vuxenstorlekar i samma pris så jag funderar på att slå till på ett par till mig med. :-)

 

4 thoughts on “Girls Winter Leggings

    • Jaha! Ja, det var ju inge vidare… Då kanske de inte funkar så bra till vardags? Jag får köpa ett par och testa, annars får de bli mysleggings. :-)

  1. KÖP! Sånna har jag, inte det märket, men ett par andra som jag köpt på jobbet för flera år sen. Dom är toppen! Att kunna ha kjol och klänning ute vintertid utan att frysa arslet av sig = lovely :)

  2. Och jag har inte brytt mig så mycket om dom dubbla sömmarna, det kan jag ta, jag har aldrig något så pass tight över rumpan ute under vinterhalvåret ändå ;) Mest bylsiga tröjor och oversize-grejer, shorts och kjolar, och då syns inte sömmarna ändå :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *