>Ge mig snörning och spännen, tack!

>

Jag tror faktiskt att jag är värd ett par nya skor, och jag vet dessutom precis vad jag vill ha; snörning och spännen.

Dessa har jag spanat in hos Skopunkten:

De är mycket finare i verkligheten än på bilden och klacken är på bekväma 8,5 cm dvs att de funkar bra på dagstid. Jag ångrar nu att jag inte köpte dem, men jag hittade ju inga fler jag ville ha på Skopunkten (det är ju 50% rabatt på andra paret och 100% rabatt på tredje så det är ju skit dumt att inte köpa fler)…

Dessa hittade jag nu i Din Skos webbshop, och de är ju egentligen en kilklack som jag var ute efter från början. Den här klacken är på 9,5 cm men eftersom det är kilklack och platå så fungerar det ju fint ändå.

Hmmm… Vilket problem jag fick nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *