Gastric bypass

Oh my, jag tror den här bebisen tycker att mamman har gått upp tillräckligt och försöker sig på någon form av gastric bypass (det är väl när man gör en operation när man krymper magsäcken? Eller är jag ute och cyklar som vanligt? ;-) ) och pressar upp sin rumpa i min magsäck.

Vad fasiken, mina 12 kg som jag hitills gått upp borde väl inte vara så farligt?

Eller så tar han efter storasyster och försöker komma ut med rumpan först? Bara det att hans rumpa ligger uppåt…

Kanske ska dricka lite isvatten så han får det kallt om rumpan och sjunker ner lite mer igen. Annars finns det nog en risk att min lilla frukost kommer upp igen. Busbarn. Och det är ju därför som jag misstänker att jag väntar en mega bebis, för samtidigt som det känns som att jag har hans rumpa i halsen så pressar det neråt något ohyggligt.

Jaja, jag antar att intresseklubben antecknar?

Ajajaj.

9 thoughts on “Gastric bypass

 1. Det är precis samma här, pressar uppåt och nedåt på samma gång.. storasyster vägde 3200g och var 50cm lång vid full tid, nu är vi några dagar över full och jag hoppas att han inte var större vid 40+0 för då kan han gott få tjocka på sig nåt halvkilo till utan problem, men sen är det stopp! ;)

 2. Vilken busig bebis! Känner igen det där jag med, på slutet med Teo var det omöjligt att böja sig framåt eftersom han tog upp hela magen. Skulle jag ha nåt från marken eller klä på Leia tex så fick jag sätta mig ner istället. Men jag är betydligt kortare än va du ser ut att vara (157 cm) och han var rätt stor… Herregud nu har jag glömt vad han vägde, mellan 4,2 och 4,3 någonting var det. Haha, stackars andra barn, där har jag inte alls lika bra koll på allt…..!

  Huset säger säljarna är ca 100 kvm, sedan sa de 92 men jag är lite skeptisk till att det är så stort med tanke på snedtak osv. Det känns som att allting är i miniatyr därinne. Att bygga ut som ni vore en dröm men det kanske blir möjligt först om 20 år och då har barnen troligtvis flyttat och då behövs det inte. :D

  Ha en fin dag!

 3. Uuuah, jobbigt det låter.
  Men nu kanske du mår dåligt för att bebisen är på gång?
  Du kansek tom fött redan för du har inte uppdaterat sen kl 10 igår, haha :).

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *