Garderobens status speglar mig

Garderobsstädning och utrensning har jag ägnat min kväll åt fram tills nu. Vinterskor, vinterkläder och kläder jag inte kan ha längre (hmm… Gjorde jag inte en sån utrensning för ett tag sen också? Jaja…) har fått åka ut i förrådet och istället så har lite sommarkläder, sommarskor och någon mammaklädesgrej som jag sparat sen sist fått flytta in.

Städat och fint är det också i garderoben. Så skönt.

På något vis så känns det lite som att min garderob speglar hur jag mår. Är den i oreda så känner jag mig i oreda och stressad, är den fin och städad så är jag harmonisk. Tänk att det ska vara så lätt ibland. ;-)

Nu ska jag nog klicka hem ett par skor jag spanat in. 11 cm klack och jag är gravid, men jag VILL ha dem. (Att det egentligen är låga skor som jag verkligen behöver det struntar jag i för tillfället).

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *