Gårdagen

Igår var jag ju hemma och vabbade. Vet inte riktigt om det hade behövts eller ej, om vi hade sovit på natten vill säga. Varken jag eller Tuva var i form för att gå upp vid 06. Men Tuvisen har ju någon bacill i kroppen, hon hostar ju en massa och verkar faktiskt lite tröttare än vanligt.

Igår gick vi iallafall på en liten prommis innan hon skulle sova middag, och sen när hon vaknat gick vi hem till mormor och morfar (Tuvas). Där blev det lek, ritning, god mat och ett härj utan dess like (monsterdans tex, kommer komma upp videos på det. Haha!) innan vi fick skjuts hem och Tuva slocknade ovaggad (och själv idag igen!!!) i sin säng.

Lill-sis Linnéa och Julia hakade på också. Julia slog på stort och svängde ihop en äppelpaj också. Och dessutom hade de med sig en stor påse med snacks och dricka! Yey!

Lagom till matchen dök även pappsen (min) upp och det blev en riktigt mysig fotbollskväll. Kul med sällskap när man är själv. ♥

Jag snodde en bild från lill-sis Julias blogg. :-) Sötnosar va?

Nope, nu måste jag börja fixa iordning oss lite. Idag har jag tagit ledigt och vi ska möta upp Carro och lilla Minna på stan vid 11.30.

Jag hade tänkt att jag skulle få på Tuva hennes fina kappa då. Wish me luck.

Ciao!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *