Galet trött

Ursch vilken trött och huvudvärks dag det har vart idag. Jag tror jag ska somna vilken sekund som helst, men helst bör man ju hålla sig vaken på jobbet. Och inte har jag blivit piggare av ett paket dextrosol, en godispåse och en chokladboll heller. ;-)

Det är säkert blodvärdet som spelar in, jag har ju inte direkt gjort något som kan hjälpa det heller. Godmorgon juicen (+järn och folsyra) har vart slut sen i slutet på förra veckan. Sen kanske borrelian spelar in lite också, känner mig så febrig.

Aningens psykiskt kan det nog också vara. Jag hade ju sett fram mot en långhelg när vi skulle vara lediga tillsammans hela lilla familjen, men då hade jag glömt att Simon åker till Skottland på torsdag förmiddag och kommer hem sent på måndag. :-(

Och ikväll så har de ”planering” inför resan (?) så han åker direkt dit efter jobbet ikväll och kommer hem sent. Buhu.

Åh… Känns så tungt att åka och hämta på dagis. Inte för att jag inte vill hämta hem min allra käraste skatt utan för att jag är sluuuuuuuuuuuuuut.

Over and out.

2 thoughts on “Galet trött

  1. usch inge kul alls att vara trött hela tiden. Dock hjälper nog tyvärr inte godiset så bra :P Tänkte föreslå att du kanske kan testa ljusterapi men sen slog det mig att det är ju fan sommar ute (sitter i mörka sovrummet med persiennerna nere så jag glömde bort) :) Hoppas det blir bättre iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *