FYRA par nya skor…

Jag har ju glömt att visa mina senaste tillskott i skogarderoben också. De här har jag haft ett tag:

  • Översta svarta tygskorna kommer från Skopunkten och kostar 199:-, jag insåg att jag inte hade några platta skor som jag kunde ha strumpor i… (Mina vita converse har kommit över gränsen att vara ”snyggt smutsiga”) Och det är ju trots allt inte sandalväder hela svenska sommaren… ;-) Så de behövdes verkligen. Prisvärda var de ju också!
  • Båda ballerinaserna (inte rätt stavning va? ;-) ) kommer också från Skopunkten och de kostar 199:- st. Det är ju samma modell men i olika färg och eftersom det tredje paret är gratis hos Skopunkten så fick jag alltså 3 par skor för 398:-! Inte illa!
  • Klackisarna från h&m har stått i garderoben ett bra tag men invigdes först nu i veckan som var. Hur sköna och snygga som helst! I love them! Kommer verkligen bli ett par favoritskor i sommar. 399:- tror jag att de kostar.

6 thoughts on “FYRA par nya skor…

  1. De översta paret känner jag igen.. Ett par kopior av mina från Palladium! :-) Bra pris på Skopunkten, du fick tre par skor till halva priset av vad jag betalade för mina. Haha..

    Kram

    • Ja, jag kikade på dem först faktiskt, tänkte slå till men sen hittade jag dem på skopunkten och tänkte att de är bättre att ha och slita på regniga dagar. :-) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *