Fyra nya sängkamrater

 
När pappan är borta så får Tuvisen sova i hans säng. Mycket mysigt tycker jag, plus att jag slipper upp och kuta in till Tuvisen mitt i natten. Av någon konstig anledning så är det ju det som magen tycker är bland det jobbigaste. Det hugger till i magen varenda gång jag far upp och blir någon form av ond sammandragning. Kanske för att det blir en liten chock? Där ligger man och sover och är avslappnad i ena sekunden och i andra är man uppe och springer? Men ja, det var inte det jag skulle komma till.

Det var ju mina nya sängkamrater, Tuva, Pippi, Herr Nilsson och Lilla Gubben. Mycket mysigt!

Annars idag har det vart en mycket mysig dag, förmiddagen bestod av hemma-mys och sen när Tuva sovit så cyklade vi iväg (köpte även en glass på vägen = nöjd Tuvis) till mamma och pappa där vi tillbringat eftermiddagen och halva kvällen. Mycket god mat bjöds det på! Mmm! Och dessutom hann vi med en tripp till lekparken också, Tuva har fått öva armmusklerna på klätterväggen. Och mamman med som fick hålla upp det ”lilla” 18,3-kilos paketet. ;-)

Nope, klockan är mycket och det är dags för mig att krypa ner bland mina mysiga sängkamrater.

Godnatt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *