>Fyndat lite på stan

>

Japp, idag var målet för min speedstadsrunda strumpbyxor och födelsedagspresent till lillebror som fyllde år i måndags och det kom jag hem med, men jag råkade även få med mig lite annat i farten…

Som tex:

Tunna genomskinliga gummitofsar och vanliga små "barntofsar" till Tuvisen, håret börjar ju bli riktigt långt i nacken så nu ska hon vänjas vid tofs hade jag tänkt. Men jag kommer nog hinna ge upp mina planer innan Tuva ger med sig… Hon är ju envis och viljestark lilla damen. Allt kommer från Glitter förresten.

Overknee strumpor på rea (20:-), rosetthårspännen (barnavdelningen) och supersnygga stora örhängen som kanske får "hänga med" (haha…) till Blogawards på lördag. Allt detta kommer från h&m.

Närbild på juvelerna.

På vägen hem hämtade jag ut ett paket från h&m också, i den låg fina koftan från mama-avdelningen (h&m) som jag skrev om tidigare. Fungerar fin-fint utan bebismage också! Sen ett till fynd på rea-avdelningen på h&m, en leopard-tischa i strl L, jag vill ju ha det stor och till leggings.

Det var de det, nu ska jag äta mina skorpor (med massa smör och ost! Mm!), kokta äggen och dricka théet. Sen ska jag sooooooooooova. Börjar ju 06 imorgon. Jaja.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *