Furuvik – BILDBOMB!

Hehe, här kommer en riktig bildbomb från våran dag på Furuvik igår. Enjoy. ;-)

Första djuret Tuva fick syn på var en påfågel. Åh, så fin den var. Tuva förföljde den ett tag innan vi var tvugna att gå vidare. Efter att ha kikat på lite djur så var andra stoppet där man får gå in till getterna. Tuva hade nog kunnat stanna där ett bra tag till, men hon började lacka ur på de där jäkla getterna som inte ville äta det som hon ville mata dem med. Haha!

Sen blev det ponnyridning! Åh, vilken grej! Första gången gick jag med runt, men andra så red hon ”själv” och stoltare unge gick nog inte att finna på Furuvik. Det STRÅLADE om henne när hon kom tillbaka. Söta, tokiga lilla älskade barn. ♥

Sen åkte vi ”flodbåt/tunna”, och det var skoj! Men jätte läskigt då turen avslutades i en kolsvarttunnel med läskig musik och upplysta hajgap… Stackars lilla Minna började gråta och Tuva satt och försökte hålla för både öron och ögon. hade vi vetat det kanske vi inte dragit med dem på det. Haha!

Efter att vi kikat klart så slocknade småttingarna Minna och Hugo i sina vagnar så jag och Tuva passade på att åka karuseller. Och det uppskattades av min lilla vilde! Inte det minsta rädd! Hon ville minsann åka stora bergodalbanan… Tur att det är längdgräns. ;-) Vi åkte iallafall en karusell, barnbergodalbanan och thékopparna. Man ser på bilderna att hon gillart. :-) Hon stod till och med och köade ett bra tag för att åka bergodalbanan.

Tuva var jätte duktig hela dagen. Först när vi skulle åka hem så började det bli lite argt/kinkigt, men det kan man ju förstå! Det blev ju en lång dag, och vi åkte upptåget dit så det var ju en liten resa hem också.

Någon som orkade kika igenom inlägget? ;-)

 

5 thoughts on “Furuvik – BILDBOMB!

 1. Jag älskar furuvik, dock så blir vi fan ruinerade att åka dit. Inträde för 5 pers samt 3 åkband är nästan 2000:-

  Sv; vi har redan en 1,80 säng men vi behöver en större!!! =)

 2. Jag orkade såklart också:)
  Finaste lilla Tuvisen…länge sen jag såg henne på riktigt nu och hon blir bara mer och mer lik dig:) Och så stor Minna har blivit!
  Nästa vecka går a på semester….inte för att jag har någon men lite lättare blir det att komma förbi och tigga fika:)

  kramar

 3. Haha.. Ja, det var ju värsta skräcktunneln på slutet.. Stackars barn! Men var de tvugna att ha den egentligen.. Annars var ju åkturen skoj! Förutom att du fick fågelbajs i håret då.. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *