Freitag

Så var det fredag igen, jäääääklar vad veckorna rullar på! Trots att den här veckan har vart en förkyldmammaochbebis/nackspärr/trötthetenfrånhelvetet vecka så har vi ändå hunnit med att träffa lite folk och det är sånt som gör mig på bra humör. Playdate x 3 (ok, playdaten i Leialand var väl mest för mammorna, Isak och Eliah har väl inte så mycket utbyte av varandra än… ;-) ) har det hunnit blivit.

Gårdagens playdate blev för att jag inte orkade med att åka på gympan med Tuva när både jag och Isak är kinkiga… Dåååååålig mamma! Men jag tror nog att Tuva blev glad ändå som fick leka med bästis Erica. Som de lekte! Jag såg inte skymten av Tuva förrens det var dags för mat (jaaa… vi blev bjuda på mat också. Härligt för en trött mamma! Tack bigsis! Så glad att jag har dig! ♥).

Igår hämtade jag Malins Calle (och min gudson) vid bussen efter lekis också, det är mysigt tycker jag för han verkar bli så glad när jag gör det. :-)

Idag får vi se vad dagen bjuder på, jag har äntligen fått tag på barnspecialisten om Isaks mage iallafall och nu väntar jag på att de ska ringa upp.

Hoppas ni får en fin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *