Fredags ös

Ja, det kan man säga att det vart den här fredagen. På eftermiddagen fick vi först besök av Maja, hennes ”mr A” och deras Neo för en fika. Mycket trevligt. :-) Kanske borde ta och försöka få till det lite oftare än någon gång per år? ;-) De väntar ju också tillökning och vi räknade ut att om hon får bebis nr 2 i samma vecka som Neo föddes (v31) och jag går två veckor över tiden så kommer det bara skilja en vecka mellan bebisarna. Hihi.

När de åkt hem, så dröjde det inte många minuter innan det knackade på dörren igen och då var det bigsis Malin med familj som dök in på en liten improviserad kräftskiva. Himlarns trevligt måste jag säga. Och vi kände ju att vi var tvungna att bjuda tillbaka lite efter all kattvakt vi fått hjälp med. :-)

Nu har Tuva precis kraschat i sin säng, och vi har kraschat i soffan. Däckade alla tre, trots att det bara var en av oss som drack alkoholhaltigt. ;-)

Nu ska jag fortsätta plugga lite körkortsteori ändå. Jag kan inte slappna av om jag inte känner mig nöjd med mitt pluggande.

So long!

2 thoughts on “Fredags ös

  1. Mysigt!

    Hehe, ja det är verkligen en helt ny värld när man kan ha lilla barnet nära OCH göra vardagliga saker samtidigt:-) Har dock bara använt sjalen två gånger än och varje gång har han somnat inom en minut. Bra betyg kanske. Bara att fortsätta. Ska testa Baby Björn-selen också som ligger och väntar.

    Ha en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *