>Fort utför och fort uppför

>

Ja man kan ju inte få ha det FÖR bra. Igår blev lilla Tuvisen magsjuk (?) med hög feber. Ett väldans spykalas och Tuva spydde bara av pytte lite vatten… Helt utslagen och skakig var stackarn! När vi ringde upp till sjukvårdsupplysningen så var det bråttom, bråttom (spya+diaré+hög feber = inte alls bra för små barn) med att fixa vätskeersättning som skulle ges två teskedar var femte minut i 6 timmar! Lite jobbigt bara att klockan var runt 21.30 tiden då… Fast efter ett par timmar med vätskeersättning så var Tuvisen så pass pigg att vi ökade dosen lite ett tag och gav lite vatten också (eftersom hon fått behålla allt sen vi började med ersättnigen), och sen gick vi och la oss. Dock ställde jag klockan på 02.00 och 04.00 (sen vaknade Tuva 06.30) för att ge vatten och vätskeersättning.

Idag har Tuva vart dålig i magen, lite varm och trött mellanåt men ändå rätt så pigg. Hon var ju så otroligt dålig igår så jag trodde inte att hon skulle må bra idag. Men det är väl så med små barn, går det fort utför så borde det gå fort uppför också? Uppenbarligen så är det ju så…

Annars idag så har vi haft mycket trevligt fika sällskap här i form av stora familjen utifrån Funbo. Så kul när de kommer förbi tycker jag, och Tuva framförallt! Då sken hon upp som en sol och härjade runt (men jag försökte så klart hålla henne så lugn som möjligt) så att hon tok slocknade så fort de gått härifrån.

Tråkigt bara att den här helgen avslutades med den här natten, nu sitter man ju ändå här som en tröttis trots att man fått sova i helgen. Hade vart mycket bättre om helgen startat med den här. Men, men, det är inte så ofta man får välja sånt va?

Nu ska jag plocka lite här hemma, och äta sista biten av kakan (som jag BAKAT, det ni!) sen blir det till att laga tacopaj… Mmmmmm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *