Förslag på vinterjacka till Tuva

Tuva kommer att behöva en ny vinterjacka iår (och överdragsbyxor + overall, men det väntar jag med, jag tror att hon kan ha sina överdragsbyxor i strl 98 nu i början av vintern åtminståne) och jag funderar på denna från h&m:

Hon passar ju så bra i klara färger, och speciellt i den där blåa färgen eftersom det är samma färg på hennes ögon.

399:- kostar den och kommer från h&m, jag har nämligen 25% rabattcheck där… Men visst låter detta bra:

Vadderad modell med avtagbar huva samt dold dragkedja. Dolda fickor fram samt bröstficka med dragkedja. Reflexpipings fram, bak och längs ärmar. Dold dragsko nedtill med stoppers. Fodrad. Vind- och vattentät kvalité med vattenavstötande ytbehandling fri från flourkarboner. 100% Polyamid. Maskintvätt 40 grader.

Det är ju i våran (min) prisklass, och sen så får vi satsa på en rejäl overall till vintern istället. Med ett fleeceställ under lär det väl hålla de flesta dagar? Det är ju inte heller något ”ur&skurdagis” hon går på.

Jo, den får det nog bli.

Nu är det lunch!

One thought on “Förslag på vinterjacka till Tuva

  1. Hörru.. Om du vill ha en bra overall i rätt storlek och färg så tror jag nog att du måste slå till rätt snart. Det säger i alla fall de på mitt jobb.. Sen tar allt slut!

    Själv måste jag skaffa fleecekläder till Minna.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *