>Födelsedagsfirande!

>

Igår var det fullt ös och fikande för hela slanten. Då var det nämligen stora familjen () som kom och grattade! Tack för allt fint och bra!

Tuvas snygga kusin Calle (med hårspänne och halsband, stört skön!)som inte ville åka härifrån. Sötnosen! På andra bilden sa jag åt honom "skratta så ska jag knäppa kort" och han skrattade "MoaHAHAHAHA"! Tokis. Haha!

Sen sötaste lilla kusin (ja, Tuvas alltså) Erica, så söt så man smälter! En trött Tuva fick vara med på ett hörn där också.

Coola minsta lillebror Ville äter kakor ÖVER bordet ska det vara. Brorsbarnet Kevin är också duktig och håller sig ÖVER bordet. Tack.

Birthday-cake! Trots att jag inte är en riktigt så "rosa-tjej" så lyxade jag till det med en rosa tårta dagen till ära (enda karamellfärgen jag hade hemma var röd…).

Lillebror Ville var lite sugen på tårtan trots att den är rosa. Eller kanske på grund av? Haha!

När det är mycket kids i farten så får föräldrarna fika på golvet. Men det är perfekt tycker jag!

Ja, vad säger man tokiga sötnosar! Tuffa, tuffa Kevin och coola Ville. Vilket gäng det där kommer bli… Eller redan är rättare sagt!

Stora lillebror Micke (Kevins pappa) med senaste tillskottet i Djurströms-klanen Zackarias! Sötnosen gillade Tuvas gamla babysitter också.

Ikväll blir det lite fira med bästa vännerna, det ser jag fram emot också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *