Fler fördelar med att ha två

Jag kommer ihåg Tuvas första vinter, man kände sig så låst inne då. För vad skulle jag göra? Gå ut och sätta henne i en blöt snödriva? Nu när Isak är bebis är det ju lite annorlunda, nu får han minsann komma med ut för att Tuva vill ut. Och inte håller jag henne inne om hon vill ut, frisk luft är bra!

Nu under hösten så har hon inte vart så sugen på att gå ut, de är ju ändå ute med dagis också men nu när snön kommit så behöver man inte tjata på henne för att klä på sig. 3 sekunder tog det idag så stod hon i overall och redo för att gå ut. :-)

Jag tycker ju att det är kul att vara ute så det är ju toppen att jag har någon att leka med i snön. Idag gjorde vi en snögubbe, världens största snöboll och åkte lite pulka. Samtidigt som jag gungade en kinkig Isak i vagnen så att ta kort var ju inte ens att fundera på. Haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *