Fläskläpp

När jag kom till dagis så möttes jag av en glad, vild men uppskrapad Tuva med fläskläpp. Stackars liten som är så känslig för blod och sår hade ramlat och skrapat upp näsa och läpp när de var ute på förmiddagen!

Min kamera har visst en tendens att ”försköna” lite, det ser bättre ut på bilderna än i verkligheten…

Fröken sa att vi skulle hålla koll eftersom hon slagit i tänderna, men hon verkar inte vara så öm. Det är klart hon är öm, men jag tror det skulle kännas mer om tänderna satt löst.

Stackars mammas lilla stjärna. Men det är väl så det är, ibland så märks det extra tydligt att det är en del av mitt blod som rinner i hennes ådror. ;-)

3 thoughts on “Fläskläpp

  1. Men om hon har slagit i tänderna kanske ni ska kolla upp det ändå.. De kan ju ändå vara skadade i roten typ.. Eller..? Jag ramlade när jag var 2 år, slog iof ut en tand.. Men då blev det ju en skada på tanden som skulle komma sen, dvs. den jag har nu. Och den skulle ju inte komma upp förrän flera år senare.. Tycker det är läskigt när de slår i gaddarna! Men det kanske inte är någon fara om de inte är lösa..

    Kram!!

    • Ja, jag tror det är lungt, hon verkar inge öm över tänderna utan jag tror större delen av smällen kom på näsan/läppen. Såg sen att hon var lite svullen över näsan också… Men jag ska hålla koll på det. :-) kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *