>Fjällen, here I come!

>

Lillan ligger och sover och jag har packat det sista. Nu ska bara Simon komma hem från sin hockeymatch och sen drar vi. Wieeeeeeee!

Fjällen, fjällen, fjällen! Jag älskar fjällen. Och jag älskar att åka slalom! Trots min lilla tvångstanke att jag alltid ska vara först ner, vad som än krävs. Det gäller bara att våga mest… Haha! Men jag hyfsad koll på mina skidor, har ju åkt mycket sen jag var liten (fast nu när jag skriver så här så lär jag ju byta ett ben eller två).

Pratade nyss med brorsan, de åkte ju upp igår redan och han berättade att det var suveränt väder. Mycket snö och sol, han hade byggt en grillplats ute också. Jag längtar!

Så nu håller vi tummarna för att det går bra med Tuvisen också, både resan och själva vistelsen. Ok?

Första bilden är från Åre och andra är från Vemdalen. Samma outfit blir det iår. Igen.

Två bilder till från Vemdalen. På första så kör jag en störtloppspose, visst ser Simon och Karmen impade ut? Otroligt impade var de säger jag bara. Och på den andra så kör jag ytterligare en pose… Fasiken, jag är ju grym på att posa med skidor! Bara på de här så har ni ju fyra olika. Haha!

Jag är tillbaka i stan på lördag. Vi ses då!

One thought on “>Fjällen, here I come!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *