Fint på ”bron”

Vad tusan kallar man det framför dörren på huset? Hemma hos mamma och pappa har vi ju alltid sagt trappen, och det stämmer ju för det ÄR ju en trapp. Det kan man ju inte riktigt kalla våran. Ett steg upp bara. I norrland säger man ”bron” och det är väl ett kanske ett mer passande uttryck. Trots att det verkligen inte är någon bro heller iofs. Svårt det ska vara. Haha!

Men ja, för två helger sen gjorde jag lite fint på ”bron” och planterade fina blommor (nå ljung-aktigt.) i blomlådan.

Se så fint det blev:

Fina va? Jag gillar att de är både vita och rosa.

Och nu när jag ändå håller på och visar bilder från trädgården så kan jag ju visa lite vad jag skördat där i också, kika in!

Mycket fina, men tyvärr inte så goda… Vet inte om jag kanske plockade dem för tidigt. Kanske ska ner om någon dag (dessa plockades för ett tag sedan) och testa igen. Tråkigt om de enda äpplena som finns är äckliga.

So long!

4 thoughts on “Fint på ”bron”

  1. Jag skulle nog också kalla det där för ”bron”, haha, men då är jag ju norrlänning också =). Annars kan det väl heta farstukvist också, eller hittar jag på då? =)
    Hoppas Tuva piggar på sig snart, usch, inte alls roligt när dom är sjuka dom små liven…
    Kram till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *