Finaste tavlan!

Godmorgon på er!

Jag har visserligen sovit kasst (drömt konstiga drömmar + att Isak är minilite förkyld, det märks bara när han ligger ner för då täpper det till i hans hals och han vet ju inte hur man harklar sig…), men det kanske jag inte behöver skriva varenda dag. Ni vet att det är standard nu va? ;-) Var in och handlade julmat igår, min första ”riktiga” julhandling! På lördag firas det ju nämligen jul här i huset på berget. :-) Strax innan 22 igår klev jag innanför dörren med x antal kassar.

Idag blir det julstök + powerwalk (ja, nu kan man faktiskt säga att jag går på powerwalks och inte bara ”prommisar” ;-) Jag har ju vart lite emot att använda ordet pw så fort man är ute och går… ) medans Tuva är på dagis. Sen när jag hämtat henne så ska vi svänga förbi hennes kusin Ericas dagis och hämta upp henne också. :-)

Först bara dagens tredje kaffe kopp… Och ett glas vatten till. Så lätt att glömma när man bara hinkar kaffe.

Och just det! Egentligen skulle jag ju inte skriva massa skit, jag skulle ju visa finaste tavlan som jag fick av min lillasyster Emma när jag fyllde år. Hon har gjort den själv och jag älskar den. Den ska hänga inne i min klädkammare när den blir klar.

Inte så bra bild, men det är så svårt att fota tavlor så jag försökte inte ens att få den bra. Alla detaljer som gör tavlan levande försvinner ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *