Finaste Allahjärtansdagpresenten + lite annan konst

Tuva hade gjort ett så fint hjärta till mig på dagis idag. ♥ Och när vi ändå är inne på och pratar om Tuvas konstverk så kan jag visa ett par till som hon gjort idag:

”En lång, lång bana”

”En jätte, jätte ful anka”

”En chokladboll”

Hon är duktig hon min Tuvis. Och väldigt påhittig! Haha! Idag vart det ett himla tjafs, bråk och gråt när vi skulle hem. Jag fick i vanlig ordning hota med att jag skulle gå hem utan henne och haft gå iväg med vagnen innan jag fick klä på en storgråtandes Tuvis. Men då blev hon på bättre humör iallafall och sen när vi kom hem efter 35 min prommis i isandekyla så säger hon till mig ”Förlåt mamma för att jag blev så arg på dagis”.

Hur sött var inte det?

Älskade unge!

One thought on “Finaste Allahjärtansdagpresenten + lite annan konst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *