>Fina fredag!

>

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH så skönt att det är fredag idag och att det dessutom är min lediga fredag! Och för att det blir en lugn och skön fredag med trevligt sällskap. Precis vad jag behöver efter den här veckan. Känner mig lite stressad och urpumpad. Men det är ju jag själv som stressat upp mig i mitt huvud över besvärliga jobb på jobbet (man jobbar, jobbar, jobbar men ändå håller man på med samma jobb och högen med inkommande bara växer, växer och växer eftersom man aldrig får iväg det där besvärliga), lägenhetsfotografering och budgivningar. Men nu är det som sagt fredag och jag är avslappnad! Bra det där när det bara är psykisk stress eftersom man bara behöver tänka om så är det fint igen.

Idag har jag och Tuva städat och tvättat på förmiddagen och sen gick vi ut och lekte ute i 1,5 timme mellan 10-11.30 (man hinner mycket med morgonpigga barn) och nu ligger Tuva och sover så sött.

Jag passade på att fota lite när jag och vilddjuren (Tuva och Aslan) var ute och det var en skörd med bilden vill jag lova! Här kommer ett urval:

Tittut mamma!

Kul att åka rutschkana! Upp kom hon själv också, eller njae, mamman fick putta på i baken medans hon kröp upp. Men Tuvisen var stolt över sig själv ändå.

Busungen min!

Ner… Och så upp igen!

Leka tittut mellan spjälorna måste man göra innan man åker ner.

Wieee vad kul! Igen! Igen!

"Hmmm… Mamma knuffar inte på nu, undrar om jag kan ta mig upp själv, måste testa…"

Och så lite mer tittut!

Ner igen… Och så upp igen… Tuva tröttnar inte i första taget…

Sötnosen min!

Hoppa i löven måste man ju göra när det är höst! Det tycker mamman också om.

Sen joinade Aslan, Tuva sprang i förväg och ropade "Arschla! Om! Arschla!!! OM!!!" (=Aslan! Kom!) men Aslan ville in…

Så Tuva gick för att släppa in honom innan vi skulle gå och handla på hydro (som bytt namn till Frendo eller nå liknande).

Tuva är så rolig, när vi gick för att handla på Hydro som det tar kanske 2 minuter till när man går själv, tar nu ca 45 min tur och retur. Tuva hoppar i alla lövhögar, hoppar i alla vattenpölar, säger "HÄJ! HÄJ!" (=Hej, hej!) till alla hon ser och får hon inget svar så ser hon jätte ledsen ut (alla cyklister hinner ju liksom inte uppfatta henne), hon plockar stenar och löv, försöker smita in på gårdarna och ibland går och hon strosar och tänker på saker. Hon vill veta vad allt är och pekar och frågar.

Sen när hon kommer till Hydro så vet hon vart glassboxen är och springer dit och säger "Gjaaaass!!!" jätte glad, men hon kan ta ett nej faktiskt. Blir lika chockad varje gång… Hehe.

Tänka sig att promenaden till Hydro kan vara så händelsefull och intressant!

Nu ska jag vika tvätt.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *