Fel barn till fel mamma

Jag har ärligt talat haft en riktigt bra eftermiddag tillsammans med mina två favorit tjejer. :-) Visst att det var fullt ös och jag skulle behöva dammsuga för andra gången idag men det var det lätt värt.

Erica är så otroligt rolig också, när hon kom in och såg vad hon hade på sig under sina ytterkläder (hon hade rosa långkalsonger, typ leggings, och en topp) så säger hon:

”Men oj, jag har ju bara det här på mig! Har Tuva en kjol jag kan låna?”. Som tur var hade Tuva två kjolar långt in i garderoben (hon använder ju aldrig kjol annars) eftersom om Erica vill ha kjol, ja då vill Tuva också ha det.

Erica är ju så sjukt rolig med det där. Det ska vara klänningar och kjolar med volanger och rysch pysch. När hon fyllde år så önskade hon sig prinsess-skor utav oss. Och när hon kommer hit tycker hon att det är jätte kul att prova alla Tuvas skor och kläder. Även Tuvas låda med lite krims krams så som hårband, tofsar, armband och sånt som Tuva inte fäster så stort värde vid är otroligt rolig!

Tuva däremot uppskattar ju fina kläder men det har ju mer med att det är någon rolig figur på än att det är snyggt i sig. Att få på henne nya skor är ju ett stort projekt. Hon vill ha samma som hon alltid haft och favoriterna är ju hennes foppatofflor.

Tuva däremot är ju världens bokmal och uppskattar ett besök i bokaffären mer än ett besök i leksaksaffären.

Tuva tycker heller inte så mycket om godis, medans Erica är en godisråtta utan dess like. ;-) 4 stora chokladbollar och mycket deg/smet smällde hon i sig. Och betydligt mycket mer hade det nog kunnat bli men jag var ju tvungen att sätta en gräns. Vet ju inte vad mamma Malin och pappa Erik skulle sagt om hon kom hem med 23 chokladbollar i magen. ;-)

Det känns lite som att det har blivit lite fel barn till fel mamma där. Haha!

Men det är så mysigt (och skönt för mig) att ha Erica här. För varje gång så leker de bättre och bättre.

Tuva hade nog behövt en storasyster, men det är ju inte så lätt att fixa så här i efterhand. ;-)

Nu ska jag börja med fredagsmaten. Hel-lax i ugn. Mums!

Hoppas ni haft en bra fredag!

3 thoughts on “Fel barn till fel mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *