>Ett h&m paket…

>

På vägen hem igår så sprang jag förbi Hydro och hämtade ut ett litet paket från h&m med julklappar. Men så klart, när jag ändå beställde så kunde jag inte låta bli att beställa lite till mig själv också.

Riktigt sköna kilklackar och eftersom de tydligen var små i storlekarna så satt de som en smäck (jag tycker nog snarare att dessa var normala och att resten av h&m’s skor är stora). 149:- kostade de, ett kap va? Fast nu kostar de iofs 129:- i h&m’s webbshop fick jag höra…

Jag gillade den puderrosa så mycket så jag kunde inte låta bli att beställa den svarta också. Dessutom så hade jag ju rabatt! (Jag ska så klart inte ha ett vitt linne under sen…)

En myyyyyyysig stor och grovstickad kofta i någon ljus puderrosa/beige färg. Warm grey med lite väl mycket magenta stick skulle jag också kunna säga, men det är ju jag det som jobbar på ett digitaltryckeri… På den här koftan var det också rabatt så jag kunde inte låta bli!

Vet ni förresten att efter ett litet besök på IKEA så är jag klar med julklapparna sen. Bra va? As bra tycker jag.

Och Maja, jag vet att jag härmat dig på både skorna och koftan, men de är ju så fina så jag kunde inte låta bli.

Annars idag så står det doktorsbesök för Tuva på schemat och ikväll blir det nachos med två av syrrorna. Det ser jag fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *