>Estee Lauder Double Wear Concealer

>

Jag fick en kommentar om det inlägget om super krämen (Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher) från Estee Lauder om vilken concealer jag använder eftersom jag nämde att jag var mycket nöjd med min från samma märke.

Och det är denna jag använder:

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Concealer

Jag tycker att den är grymt bra, jag ville ha en lite mer täckande (för de där ringarna under ögonen man får när Tuva inte sover…) och den här sitter hela dagen utan att lägga sig i veck eller bli som ett puder som trillar av och lägger sig i klumpar.

Och samtidigt så tycker jag inte att man "ser" den. Mycket bra alltså! Dessutom ser jag nu att det är spf 10 i den.

Jag är otroligt nöjd i vilket fall, går inte ens att jämför med de billigare jag använt tidigare (jag har viserligen vart en sån som snålat in otroligt på just concealers förut så jag har ju bara kassa saker att jämför med).

Även den finns på CDWOW (precis som krämen) till ett MYCKET billigare pris än någon annanstans.

Enjoy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *