>En visare Sara?

>

Det borde jag vara iallafall. Har nämligen vart på utbildning hela dagen… Så nu snurrar huvudet av idéer och lill-bossen i mig vill strukturera, planera och organisera upp vad som ska göras, vem som ska göra vad och när allt ska vara klart. Hehe.

Men vårat webb-beställningssystem kommer ju att bli så mycket bättre. Trots att det är mycket jobb som krävs för att få det tipp-topp redan från grunden. Och det är klart att allt ska vara tipp-topp från grunden. Är det något jag inte gillar är det ostruktur och tillfälliga lösningar.

Imorgon så tänkte jag börja klockan 06, så att jag hinner med alla jobb som inkommit under dagen idag och sen vid 08 så är det dags för utbildning igen. Tuvisen får gå ett par extra timmar på förskolan de här två dagarna…

Nej, nu ska jag stänga ner datorn. Jag är trött i mitt huuuuuvud.

Mmm… Gott med chirre!

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *