>En trött Tuva och en trasig dvd

>

Så här hittade jag Tuva i sängen när jag skulle lägga mig igår. Det ser ut som att hon vaknat, tänkt krypa iväg och sedan somnat igen. Tokungen! Kan det verkligen vara bekvämt att sova så?

Det är ju en liten risk att fota Tuva när hon sover, i rummet så är det ju kolsvart (Tuva vill sova så) så det blixtrar ju rätt rejält när man knäpper. Men som tur var så sov hon som en stock.

Idag har det vart en väldigt bökig förmiddag, Tuva vaknade klockan 05.15 så efter ett par försök att få henne att somna om så gick vi upp. Jag var inte riktigt på humör för brottningsmatcher just nu…

Och när Tuva vaknar så tidigt så är hon ju egentligen fortfarande trött, så hon har vart väldigt kinkig idag. Mitt vanliga knep är ju att sätta på en dvd med Teletubbies eftersom det är det enda som kan få henne att ta det lungt ett tag, men så har våran dvd pajjat! Jag har kämpat med att få igång den sen i måndags… Skit i helvetes. Vi måste ju ha en dvd. Speciellt om jag vill få något gjort här hemma utan att ha en liten Tuva hängandes i knäveckan.

Nu ska jag dricka massa kaffe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *