En tjockis och en blekfis

Vi var på 6 veckors kontroll idag. 5830 g och 59 cm stor är Isak nu. Min lilla knubbis går upp ca 400 g i veckan. Och jag går då ner 400g i veckan? ;-) Ärsch, vikten har jag inga problem med. Allt är inte borta men det är inte långt i från. 10 kg har försvunnit på 6 veckor, och jag vet att jag inte behöver kämpa för det direkt. Men visst skulle det vara skoj att bli lite mer i form. Idag ska jag inviga mina easytones! Jaja, det här inlägget skulle inte handla om min form, därför började jag skriva det i kursivt för att det liksom bara var ett ”litet” tillägg…

”Du ser lite blek ut, hur är det med sömnen?” sa bvc-sköterskan till mig. Schysst liksom!  ;-)

Nu: Kaffe och skorpor.

So long!

PS. Gulliga ni som tänker på min mamma. ♥ Hon är vaken nu. :-)

One thought on “En tjockis och en blekfis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *