En tågresa och en pion

Så, nu är tågfärden avklarad. Gick ändå rätt snabbt fram och tillbaka till Östra station. Fast det är väl inte så konstigt, åker man bil tar det 10 min in till stan. Fast iofs, tåget åker en längre väg.

Tuva gillade det hur mycket som helst iallafall! Hon var som ett ljus hela resan och satt och kikade ut och vinkade åt alla hon såg. Pappa och Ville var ju också med, och vi hade inga kontanter med oss eftersom storasyster Malin sagt att man kunde åka med busskortet, men icke. Och inte tar de kort inne vid stationen heller, så pappa fick springa på 5 min till närmsta bankomat som ligger ca 1 km bort. Haha! Svettig kom han tillbaka på tåget innan det åkte.

Jag hade med mig min lilla digitalkamera, så bilder kommer. Så länge så bjuder jag på en bild på våran pion som jag fotade igår. Lite så där apropå. ;-)

Nu ska jag lägga Tuvis och sova, sen ska vi nog gå hem till mamman och pappan/mormorn och morfarn igen. Tuva tjatar. :-)

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *