>En snäll Maja och tidig hemgång

>

Ja, hann inte skriva igår att gulliga Maja lånade ut sin kamera till mig. Så nu kan jag fota igen! Tack snälla Maja! Fast jag ska ändå köpa en ny kamera till mig så snart som möjligt, gíllar inte att låna saker på det viset egentligen eftersom jag är så rädd att förstöra det (och lite på grund av att jag själv aldrig skulle låna ut något sånt ).

Sen så blev det ju bara en kortis ute på nation igår, prick två timmar efter att jag lämnat tröskeln hemma så var jag tillbaka på samma plats. Tuva var inte nådig mot sin pappa här hemma och skrek och skrek. Men det var ingen fara, när jag kom hem så blev hon glad och var uppe och lekte en timme innan vi la henne för att sova igen och då gick det bättre. Tok-ungen. Men jag hann med en gigantisk tallrik nachos och två öl så det var ju ok.

Nu här jar hon runt här hemma som en liten vilde. Vart får hon sin energi ifrån? Förmodligen all mat hon äter förresten. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *