En lördagsoufit och en lördagskväll

Så här såg jag ut igår när vi var ut och åt på Trattoria Commedia:

Blus från Vila – Långt linne under från Gina Tricot – Armband med dödskallar från Carolines smyckesskrin – Ring från Ockelbo marknad – Jeans (som är gamla som gatan men som jag rotat fram nu för att de är låga i midjan… Mina ”normalmidjade” funkar inge vidare längre ♥) från h&m.

Annars så blev det ju en väldigt trevlig lördagkväll med goda vänner och god mat! Dock så saknar jag ju att ta ett glas vin till maten… Det är ju så gott och förhöjer ju ”lyxen” med att gå ut och äta. Jag tycker att det inte alls är samma sak att dricka läsk till… Men men, det blir ju billigare iallafall. ;-) Och så mår man ju bättre dagen efter tänkte jag skriva, men det stämmer ju inte. Det känns ju som jag är bakis dygnet runt för tillfället…

2 thoughts on “En lördagsoufit och en lördagskväll

  1. Alkofritt vin är faktiskt rätt ok. Ärligt talat tror jag att det är vinglaset som gör grejen, inte innehållet! Lyxkänslan infinner sig på en gång oavsett om det är cola eller chardonnay i glaset!

    • Jo alkoholfritt vin körde jag en del med när jag väntade Tuva och det är ju faktiskt helt ok. Sen har jag hört att alkoholfri öl också är rätt bra, så jag ska testa det med tänkte jag. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *