>En kommentar som gjorde mig glad och lite annat babbel

>

Jag fick den här kommentaren efter en mindre kul kommentar angående min header:

Kommentar av "Ida" (www.minlillagroda.wordpress.com):

Tänk att du alltid hittar så snygga kläder =) Hoppas din dag varit bra o. att du får sova riktigt gott inatt!! -Tillåt mej att skratta högt åt kommentaren du fått angående din banner. Snacka om sandlåde nivå. Skriv vem du är om du ska gör sånna "påhopp". Detta är ju verkligen ingen blogg som söker uppmärksamhet o. bekräftelse! Själv uppfattar jag sara som en väldigt stark, självsäker o. trevlig tjej, har följt bloggen ett tag o. blir riktigt irriterad över vad du skriver. Ett väldigt onödigt uttalande om du frågar mej!

Om jag får så fina kommentarer som försvarar mig så kan jag ta många negativa kommentarer från anonyma läsare. Give it to me bara.

Eller inte, i lördags när jag var på partaj så pratade jag lite med Nina om kommentarer i ens blogg och hon sa att hon inte godkänner några anonyma kommentarer. Funderar på om jag också ska börja med det kanske. Jag menar, alla som läser här har väl åtminståne ett namn och en mailadress? Jätte konstigt om man inte har ett namn…  Och hur många bloggläsare kan det vara som inte har en mailadress? Kommentera här i så fall med erat namn (som jag hoppas att ni har) så ska jag komma ihåg er om ni vill kommentera nå mer. Ok?

Fast sen har vi ju en annan aspekt på det hela och det är att jag alltid har tänkt att "när man får negativa kommentarer så har man en stor blogg" så kanske är det de jag har nu? Fast jag har ju koll på mina siffror så jag vet ju att det inte skiljer så mycket på antalet besökare.

Men sen är det ju så, att även fast jag inte vill bli störd och faktiskt tycker att de flesta är ganska komiska så "Åhh… Jag tycker din blogg är för mycket "party, wiho!"" eller "kul att se hur ofta du försöker få det att framstå som du har spelat elitfotboll" eller "Du kanske borde tänka på att le med stängd mun, men fin klänning" eller "skönt att se att det inte bara är jag som blivit av med min platta mage, fin färg på bikinin!" och en drös till som är riktigt skojiga så blir jag ju störd av det sitter människor och skriver dessa kommentarer. Kommentarerna i sig skiter jag i, men människorna bakom vill jag åt. Passa er… Hehe.

Nej, nu flummade jag ut här igen. Men jag skyller ifrån mig som vanligt, och idag tänkte jag ha anledningen att det är fredagseftermiddag. Ganska så passande va?

Men, vad gör jag egentligen? Jag har ju slutat för dagen!!! Och här sitter jag och knapprar! Jag ska ju hem och ha myskväll med my love.  Han och Tuvisen har vart och handlat och så ska han laga middag åt mig ikväll… Visst har man det bra ibland?

Hoppas ni får en fin fredagkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *