En halv centimeter kortare

Ikväll har jag badat fotbad medans jag försökt att uppdatera mig vad som hänt i bloggvärlden senaste dryga två veckorna. Fötterna har filats, skrubbats, badats och dessutom tagit bort x antal lager nagellack (orka ta bort innan man målar på nytt liksom ;-) ) och nu skulle man nog inte kunna tro att de här fina fossingarna* verkligen tillhör mig!

Tror att jag kanske blev en ca halv centimeter kortare på köpet. ;-)

Känns bra iallafall. Både att ha lite koll i bloggvärlden och att ha fötter som mer känns som bomullstussar än som rivjärn.

Nu ska jag sluta mina gröna, och stänga av datorn. Den har visst smugit sig in på Simons sida av sängen… ”När katten är borta dansar råttorna på bordet”. Eller nå sånt.

Imorn ska vi åka Lennakatten till Thuns och shoppa. :-D

Natti!

Håll er undan alla spöken i natt tack.

* Fina fossingar för att vara jag. Mina grundförutsättnningar till fina fötter är katastrofala. Men det gör mig nada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *