En EGEN helg

Sedan länge så har Simon haft ”rollspelshelg”* inplanerad den här helgen och eftersom jag mår som jag mår just nu så kände jag att det var rätt jobbigt att vara ensam hemma med Tuva. Dels för att jag blir så begränsad, magen orkar inte med att ta med henne på annat än att vi skulle bli hämtade här och sen leka hemma hos någon där hon kan sköta sig bra själv, och sen bli hemskjutsade. Så finns det ingen som kommer och hämtar oss så blir vi väldigt låsta här hemma. Inte så himla kul kanske.

Men då kom Simon på att han kan ju ta med Tuva, så att när han är borta och spelar rollspel så får Tuva hänga med sin farmor och farfar! Tuva blev hur glad som helst när jag berättade igår för henne att hon skulle få åka, och så ville hon åka på en gång. Så för ett litet tag sen så var det en glad liten tjej som packat sina Tingeling-figurer i sin väska som skuttade iväg till bilen med sin pappa.

Så nu har jag alltså en helt egen helg, shit, DET känns konstigt! Först på söndag kommer mina hjärtan hem igen. På ett vis känner jag mig lite dålig, som skickar iväg Tuva men samtidigt så VILL hon ju åka. Och jag får passa på att vila, plugga inför teoriprovet på måndag och dessutom har jag planerat in att passa på att åka in till stan i morn och sen middag ute med Carro och Annelie. Skoj!

Ska bli skönt att bara vara jag också och rensa huvudet lite. Det är så himla mycket tankar som snurrar i huvudet nu. Körkort, bebis, ekonomi och jobb. I den ordningen.

Nope, dags att skölja ur hårtoningen och kanske slänga in en fryspizza i ugnen. Det är riktig ”Saraärensamhemmamat”. Hihi.

Hörs!

* De är några killar som spelade rollspel (ja, alltså inte sånt rollspel så de klär ut sig och springer runt i skogen utan tydligen sitter man bara runt ett bord och följer en berättelse… Typ) när de gick i högstadiet och nu har de som tradition att två gånger per år åka ut till en stuga i skogen och spela.

One thought on “En EGEN helg

  1. Längtar tills imorgon, va kul vi ska ha :) Hoppas det är bra med magen?!

    Ses imorgon då, först en tripp på stan…:) kramelikram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *