En bra lördag.

Idag har jag hunnit med en del. Sovmorgon till 8.30, en långtur på stan med en annan (lite större) tjockis mage (dvs bästa Annelie som ligger på pricken 5 veckor före mig!). Där blev det en del shopping och jag är himla nöjd med mina köp. Tuva med för den delen, för det mesta var faktiskt till henne… :-)

Sen åkte vi och handlade massa gott till kvällen, och när vi kom hem så kraschade jag grinig i sängen med min bok ett tag fram tills att pappa ringde och sa att Ville så gärna ville leka med Tuva så om det var ok att de kikade över på en kopp kaffe. Självklart att det var! Så då fick jag ett spontant besök av mamma, pappa, lillebror och lillasyster (som dock mest var fjortistjurig att hon var TVUNGEN att följa med till sin storasyster… Stackars barn. ;-) ).

Nu blir det myskväll!

So long.

3 thoughts on “En bra lördag.

  1. Tack för en underbar dag på stan, kul att vi äntligen fick till en dag o ses :) måste bli snart igen. Ha en underbar söndag nu och hör av dej imorgon, är så nyfiken. Lycka till. Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *