Ellen dress

Nu medans Tuva haft sin ”film-vila” (vi försöker ju sluta med att sova på dagen eftersom hon inte ska göra det på dagis sen, men GUD så jag hatar de här perioderna då det liksom är ”mittimellan” sovrutiner som funkar) så har jag suttit och knåpat ihop lite collage till Melba. De har hur mycket snyggt som helst som är nyinkommet!

Jag blev lite kär i den här tröjan, Ellen dress:

One thought on “Ellen dress

  1. snyggt collage och snygg tröja! Synd bara att deras One-sizes är stl M :/ Syrran beställde en tröja där förut och det var en one size och när den kom hem var den svinliten och hon höll knappt på att få lämna tillbaka den :/ Själv har jag aldrig testat beställa därifrån.

    Hehe när jag läste ditt inlägg igår om passet så fick jag en påminnelse om att jag med borde skaffa ett nytt :) Det är ju så typiskt att man inte kommer på det förrän det är typ försent, vi ska ju åka utomlands i september är det tänkt och vi skulle boka igår men så kom jag ju på att man kanske måste ha passnr så det sket sig. Sen visade det sig ju att det inte krävdes men hur som haver ett nytt pass sitter nog bra ändå :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *