Ekologisk potta

Jag läste om en så bra potta hos Spiderchick, nämligen en ekologisk! När barnet har pottat klart så kan man gräva ner pottan i trädgården och så bryts den ner och blir näring till jorden! Bra va? Dyr är den inte heller, 179:- och så finns den i 3 färger. Varför visste jag inte att den fanns när Tuva började potträna för över två år sen? Då hade vi ju fått gräva ner den nu eftersom hon slutat gå på potta och bara använder sin ”ring” till toan.

Beco Potty finns hos Littlebloom och här hittar du den.

Jag är ju mycket tveksam att Tuvas gamla Ikea-potta skulle göra så att jorden mår så särskilt bra. Eller om den ens skulle brytas ner? Dom skulle hitta den om 1000 år och så skulle den hamna på museum för tortyrredskap (Varför har de så hårda kanter för? babybjörnen pottorna är ju mjuka och fina… Och kanske dåligt av oss att inte köpa någon ny, men det kändes ju liksom lite onödigt då vi ändå tänkt hon skulle börja kissa på toan så småning om… Och så hade vi liksom köpt den där och då lär man ju använda den).

Update! Med rabattkoden ”spider” så får du 20% på hela deras sortiment. Jag ska defenitivt spana in! Kika in Spiderchicks blogg (länk högst upp i inlägget) för mer info.

One thought on “Ekologisk potta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *