>Dyngsur av spya, nice.

>

Shit pommesfrites, den här kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade tänkt att lägga en trött Tuva tidigt eftersom hon sov så lite idag och bara sovit två en-timmes tupplurer under dagen och sen ha fredags-mys med mig själv och mina salt & vinäger-chips.

Men så, efter att jag badat Tuva och lagt henne för att äta välling så börjar hon hulka när hon ligger ner och när jag tar upp henne så kräks hon överallt. Jag blev dyngsur in på underkläderna och jag hade ändå jeans, skjorta, linne, tröja och en massa på mig. Dessutom spyr hon ner halva våran säng och hela henne. Och när jag tagit upp henne för att byta om på oss (och bada henne igen) så spyr hon över vardagsrumsgolvet.

Alltså, det var helt sjukt vad hon spydde! Och hon fortsatte få kvälvningar även efteråt. Och stackarn som var så trött! När jag sen la henne i sängen så somnade hon som en stock.

Men nu är jag jätte orolig. Hon har 38 grader feber, och hon har fått alvedon (det kollade jag innan hon la sig första gången).

Ursch, jag känner mig som en mes, allas barn har väl vart magsjuka 1000 gånger men man blir ju orolig!

Stackars, stackars lillan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *