>Duktig mån-tors = ok att slappa på fre

>

Åh, äntligen fredag! Äntligen, äntligen, äntligen. Inte för att det vart en så jobbig vecka men ändå. Fredag är ju fredag. Då känner man att man är värd att slappa lite om man vart duktig i veckan. Och det tycker jag att jag vart. Jag inledde veckan med projekt superstädning (viserligen var planen att hela lägenheten skulle vart totalt super fräsch när veckan var slut men jag kom av mig), sen har jag tränat både spinning och pulsgympa (var till och med på väg till mammagympa idag, men så hände det en katastrof som jag nog inte behöver gå in närmare på, precis när vi skulle klä på oss så det blidde inget), vi har vart på babysim och tagit en tur på stan utan att shoppa minsta lilla.

Så visst har jag vart duktig?

Nu ska jag ringa pappsen och se om jag kan åka med han ut till familjen i Funbo i eftermiddag. Tuvisen har jag precis fått i säng efter ett antal brottningsmatcher och sövningsförsök. Men nu så.

Nej, nu behövs det kaffe på det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *