>Dragkedjor som jag vill ha

>

Dessa snyggingar provade jag (snuttan sov tungt i vagnen, och det fanns bra med yta vid provrummen  för barnvagnen så jag kunde faktiskt prova!) inne på Vila uppe i Gränby C igår.

Jag såg inte att de hade XS, så jag provade S och de var för stora. Sköna, men stora. Och jag var lite tveksam till att de ju faktiskt mer leggings än jeans eftersom det inte är fickor bak. Men ju mer jag tänker på dem, desto svårare har jag att släppa dom! Och visst borde jag kunna bära upp ett par utan fickor tycker jag… Man behöver ju inte direkt ha en magkort tröja till.

Nej, jag ska upp och spana på dem idag igen när vi ska upp dit. Har de inte dem i XS så finns de på Nelly och då ska jag nog slänga iväg en beställning ikväll. Trots webbshoppingsförbud, men det håller jag ju ändå inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *