DIY – Träd i barnrum del 2

Här kan ni läsa del 1, DIY – Träd i barnrum del 1. Där skriver jag om hur jag gick till väga, vad jag använt för material och steg för steg hur trädet växte fram. Så här kommer fortsättningen och sista delen i följetongen. :-)

När själva trädet var klart, så började jag klippa löv. Jag klippte ur hur många som helst på lite fri hand och när jag klistrat upp dem så räckte de till ca 1/4-del av trädet… Bara att klippa, klippa, klippa. Jag mätte inget, utan allt var på fri hand och alla små löv är helt olika i storlek och form. Men jag ville ju ha det lite så också. Lite ruffigt.

Och när till slut alla löven var på plats så fick jag en idé om en ekorre, det hade de i reportaget i Family Living som jag inspirerats av så jag klippte ut en ekorre (njae, två egentligen, glömde bort att man behövde klippa ut spegelvänt… ;-) ) och ett ekollon trots att det kanske inte riktigt är en ek om man kollar på bladen. Men vad gör väl det?

Så, äntligen var trädet klart och så här ser det ut!

Svårt att fota bra då rummet är litet och trädet stort…

På trädet så finns det även plats för att få in någon fågel eller uggla, men det får komma senare. Kul att kunna utveckla det efterhand. Kom även på snilleblixten att göra ett mörkt hål i stammen och ha två ögon som kikar ut… Men det kanske blir lite läskigt för lillpojk när han ska sova. ;-)

Jag är löjligt nöjd. När jag började så tänkte jag så här ”Men oj… Vad gör jag egentligen…”, men det blev ju bra!

Vad tycker ni?

4 thoughts on “DIY – Träd i barnrum del 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *