DIY – Träd i barnrum del 1

För länge sen såg jag ett reportage i Family Living där de visade ett barnrum där de använt dekorplast för att göra ett stort träd på väggen. Jag rev ur sidorna och la i min inspirationsmapp och jag har inte kunnat släppa det där med att göra ett träd och äntligen har jag fått göra ett då vi gjort iordning Isaks rum!

Jag köpte plasten på Bauhaus, fanns en massa olika träsorter att välja mellan och jag tror det blev ek för våran del. Gick lite snabbt där… 1,5 rulle gick åt till Isaks träd och de kostade runt 70:-/st. Jag köpte även en grön rulle för att göra löv, men mer om det i del 2.

Här får ni se lite steg för steg hur det växte fram.

Jag ville ha det lite ”ruffigt” och inte för perfekt. Stammen måttade jag upp och skissade innan jag klippte ut den, det orkade jag inte med resten utan jag klippte på frihand och trädets form växte fram eftersom utan att ha varit förutbestämd. :-)

Slutresultadet med löv, ekorre och ekolln kan ni se på instagram om ni inte kan vänta på del två av min lilla trädserie. :-)

Jag ska bara åka in och köpa en hyllkonsol som vi ska sätta upp idag, sen är rummet klart och då får ni helheten här. Och bättre bild på mitt lilla konstverk än på Instagram.

Vad tycker ni om Isaks träd?

 

4 thoughts on “DIY – Träd i barnrum del 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *