Dina bokmärken säger ALLT om dig.

Jag håller ju som bäst på att få ordning på min nya mac precis som jag vill ha den. Det går framåt och jag har bara lite bilder som ligger kvar på gamla datorn (Simons numera alltså), lite program som ska installeras och lite annat sånt där små pill.

Bokmärkena i Firefox börjar ordna till sig, och ordningochredafreak som jag är när det kommer till vissa saker (dvs inte mina räkningar och pengar) så har jag sortarat in mina bokmärken så fint, och det säger väl rätt mycket om vad jag brukar hålla på med på internet?

Vänners bloggar – Ja, mina vänner och familjs bloggar som jag läser varje dag.

Andras bloggar – Folk jag vet vilka det är, och vars blogg jag kikar in lite då och då när jag har tid.

Favorit bloggar – Engla’s showroom, Elin Kling, Spiderchick, Bloggkommentatorerna och lite andra såna stora bloggar.

Blandade bloggar – Bloggar som jag tycker verkar bra och som jag sparar för att kunna kika tillbaka till, plus lite bloggare som jag inte känner men som jag tycker är kul att kika in lite då och då.

Shoppar – Ja, precis vad det låter som. H&M, Nelly, Lindex, Ellos…

Recept – Ja, precis. Recept som jag hittat som är bra att spara. Vi har ju ingen skrivare här hemma.

Sen har jag några osorterade bokmärken också som Hotmail, Facebook, Nordea och någon mer kanske…

Intressant va? Att veta vad jag har för bokmärken? Visst? ;-)

NU ska jag byta om.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *