Dille på tavlor med buskap

Jag har verkligen fått lite dille på tavlor med budskap. Ja, att göra själv alltså. Viserligen så är de ju inspirerade av tavlor som finns, men jag har gjort om dem till vad JAG tycker är snyggare. :-) Är det något som jag verkligen gillar så är det text och typsnitt.

Senast ut är ”Love is all you need”. :-)

Men är det någon som har några förlag på ”budskap” som kan stå på tavlor? Emma hade något som jag glömt bort… Hm…

Jag vill ju göra fler!

Mina ABC-tavlor + 123-tavlor till barn var ju också skoj att göra… Kanske ska komma på nå mer barntavla också? Någon med namn, födelsedatum osv kanske…

Snälla kom med förslag!

(Mamma och Emma, ni brukar ju vara bra på sånt)

Over and out.

7 thoughts on “Dille på tavlor med buskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *